Guide: Sådan vælger du det bedste løbebånd

Er du også i gang med en komme-i-form proces? Så har du helt sikkert overvejet at investere i et løbebånd, så du nemt og hurtigt kan få træningen overstået derhjemme. Men hvilke kriterier er det lige, man skal kigge efter, når man skal vælge et løbebånd? Her kan det være en rigtig god ide at kigge på en løbebånd test, så du kan blive klogere omkring dit valg. Du kan også få et godt overblik i artiklen her.

Hvad skal et løbebånd kunne?

Hvad er det egentlig, at et løbebånd skal kunne i disse løbebånd test? De vigtigste egenskaber for et løbebånd er faktisk dens motor, dens størrelse og løbeflade, dens vægt og stabilitet og hvilken træningscomputer og ekstra funktioner, den har. Alle er vigtige, når det gælder en løbebånd test.

Løbebånd test: motor

Motoren til dit kommende løbebånd er vigtigt, da denne er afgørende for, hvor høj hastighed løbebåndet kan yde, og hvor god selve motoren er over en længere periode. Hvis du vil gå ture indendørs med løbebåndet, skal du gerne vælge et løbebånd med en motor på 2,5HK eller over. Dette skyldes, at løbebåndet skal trække rigtig meget, når du går på det. Dette er fordi, at du så hele tiden har en fod på løbebåndet, som så skaber ekstra modstand og kræver ekstra styrke fra båndet af. Motoren i dit løbebånd bliver også påvirket af maskinens holdbarhed, da de store motorer oftere har en længere levetid. Desværre er løbebåndets motor noget af det, som virkelig påvirker prisen på båndet. Så overvej hvor vigtigt et kraftfuldt løbebånd egentlig er for dig.

Løbebånd test: Størrelse og løbeflade

Hvis du bor på et begrænset område, kan det være en god ide med et løbebånd, som er mindre i størrelse eller nemt kan pakkes sammen. Indenfor løbeflade skal du overveje, hvor bredt båndet må være. Skal det være smalt og fylde mindre, eller vil du prioritere behageligheden under dit løb? Så kan det være en god ide at investere i et løbebånd med en bredere løbeflade.

Løbebånd test: vægt og stabilitet

Under en løbebånd test vil vægten og stabiliteten også blive vurderet. Et velkonstrueret løbebånd med en kraftig ramme, mekanik og elektronik giver ikke blot en mere stabil løbeoplevelse, men også længere holdbarhed til den langvarige, hårde belastning, som et hyppigt brugt løbebånd udsættes for. Rammen på et løbebånd er typisk lavet i stål. Disse er hårde og holdbare og kan føles mere eftergivelige, når dine fødder rammer båndet. Men der er mange forskellige løbebånd test derude, hvor de har vægt og stabilitet i fokus, så du kan finde det bedste for dig.

Løbebånd test: Træningscomputer og ekstra funktioner

Når du skal vælge et løbebånd, skal du også overveje, hvor mange ekstra funktioner båndet skal have, og om du vil have en træningscomputer med i dit løbebånd. Det kan for eksempel være forud programmerede træningsprogrammer, Bluetooth, Opkobling til enten Iphone eller tablet og meget andet. Så det er bare at komme ud og se nogle løbebånd test.